torstai 29. lokakuuta 2009

"Som att leva i en bubbla"

                                  Vill tillbaka hit: sommar, sol, skriba och inga bekymmer. 


Har ni nånsin haft dendär känslan att allt det vanliga verkar främmande och allt bara känns konstigt och fel? En sån dag har jag haft ida, har fått värsta raseriutbrått hela dagen och allt har bara gått fel. Obehaglit.

Det blev matteprov o dansövning i skolan ida, sen till stan me hanna och köpa halloweenoutfit som ni får se imorgon. Har maskerad i skolan och vi skall uppträda vår raggaeton-dans på en liten skakig scen och pricket på I:et är att mitt knä brakade ida. Sprang upp för trapporna och ramla o slog knäet i trappan som nu är helt svullet och värker så satan. Det är typ fjärde gången mitt knä fått tillfällig strejk, oftast alltid opasslit före tävlingar. Måste sekert gå till fysioterapi om det inte snart bir bättre. Hoppashoppas att jag kan dansa imoron... '

Härlit med fredag imoron, vill gå ut och festa, eller bara umgås med vänner och komma bort hemifrån, orkar int me min jävla familj för tillfället. Inte föratt det skulle ha hänt något speciellt, står bara int ut med allt gnäll och skrik och gräl helatiden. Skall gå och sova snart så att denhär konstiga dagen tar slut så snabt som möjligt. Gonatt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti